"NEĆEMO ODUSTATI OD SVOJIH ZAHTEVA" Radnici Opštine Zvečan: Imamo pravo da zaradimo svoje plate i njima hranimo svoju decu

D. Z.

02. 06. 2023. u 09:07

„SVI smo mi Radoš i Dušan“, „Nećete nas oterati iz naše kuće“ „Mi nismo kriminalci“ - ovo su neke od poruka na transparentima koje su jutros nosili građani Zvečana koji su nastavili miran protest ispred zgrade opštine.

НЕЋЕМО ОДУСТАТИ ОД СВОЈИХ ЗАХТЕВА Радници Општине Звечан: Имамо право да зарадимо своје плате и њима хранимо своју децу

FOTO D.Z.

- Radnici lokalne samouprave koji od petka svakog dana mirno protestuju ispred zgrade opštine koju su gradili njihovi očevi neće odustati od zahteva da se prištinski specijalci i lažni gradonačelnik povuku iz opštine koju su okupirali, a stanje vrati na četvrtak prošle nedelje - izjavila je Radmila Slavković, načelnica opštinske uprave u Opštini Zvečan, koja je u izjavi novinarima ocenila sumanutom odluku Prištine da u zgradu opštine Zvečan pošalje do zuba naoružane specijalce, čime je onemogućen normalan rad radnika Opštine i pružanje usluga svim građanima.

- Zato ćemo nastaviti sa našim protestima i želimo da pošaljemo poruku celom svetu da imamo pravo na rad, pravo da zaradimo svoje plate i njima hranimo svoju decu i od toga nećemo odustati - istakla je Radmila Slavković, načelnica opštinske uprave Opštine Zvečan.

Inače, ispred okupljenih radnika i dalje stoje metalna ograda i bodljikava žica, ispred kojih su pripadnici KFOR-a, koji stoje na raskrsnici na ulazu u Zvečan i koji su prisutni na gotovo svim putevima u Zvečanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (72)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima