HRVATI PIŠU, ŠOLAKOVI MEDIJI PRENOSE: Napadaju Vučića jer je branio Srbe dok su ih oni ubijali i proterivali sa ognjišta

Novosti Onlajn

28. 05. 2023. u 11:53

PORTALI bliski opoziciji među kojima je Nova prenose vesti sa hrvatskih medija u kojima se poziva na podelu Srbije, gde se vrađaju i ponižavaju građani naše zemlje.

ХРВАТИ ПИШУ, ШОЛАКОВИ МЕДИЈИ ПРЕНОСЕ: Нападају Вучића јер је бранио Србе док су их они убијали и протеривали са огњишта

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Naime, mediji u vlasništu Dragana Šolaka prenose hrvatske portale koji podrivaju ustaštvo u toj zemlji, a koji svakodnevno iznose neistine o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Danas tako Nova S prenosi tekst u kome hrvati Vučića naziva "vragom":

Foto: Printskrin

– No 20 i koju godinu kasnije od te legendarne Balaševićeve pesme Srbija na pragu opet ima vraga. Onog koji je tih devedesetih šetao po najgorim ratištima po bivšoj Jugoslaviji, a sad se, kao, zalaže za mir i blagostanje – piše u tekstu.

Za Hrvate, a i Šolakove medije Vučić je vrag, a smeta im to što je branio Srbe dok su ih oni ubijali i proterivali sa ognjišta.

Foto: Printskrin

U sramnom tekstu dalje objašnjavaju da nisu zadovoljni pristojnom Srbijom, već da se raduju isključivo protestima opozicije.

– Neverovatno je bilo videti ogromnu psiho-socijalnu razliku u masi koja se pred Narodnom skupštinom skupila u petak i u subotu. Imali smo utisak kao da smo u nekom drugom gradu i u nekoj drugoj zemlji razgovarajući s demonstrantima. Njima nije bio nikakav problem da pričaju za neki hrvatski medij, dok su oni dan ranije na takav upit upućivali samo mrke poglede.

Foto: Printskrin

Posle ovakvih tekstova koje se mogu čitati na portalima koji propagiraju ustaštvo, kojima je cilj da šire mržnju i pozivaju na rušenje demokratskog poretka u Srbiji, još jednom ćemo podsetiti na reči vladike bihaćko-hercegovačkog Sergija iz decembra 2020. godine, a koji govori o napadima na predsednika Srbije:

"Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo, da nam ide, da smo tu gde jesmo. Kad ućute, znaću da nije kako treba, da nestajemo i da nas neće biti. Vučićevo raspeće je naše vaskrsenje!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (94)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)