VUČIĆ OTKRIO ŠTA MU JE POKLONIO OTAC MALE ANGELINE: Postavila je ciljeve za 2023. godinu

Novosti online

25. 05. 2023. u 21:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić kaže da je interesovanje za skup "Srbija nade" veće nego ikada i u Beogradu i u celoj Srbiji.

ВУЧИЋ ОТКРИО ШТА МУ ЈЕ ПОКЛОНИО ОТАЦ МАЛЕ АНГЕЛИНЕ: Поставила је циљеве за 2023. годину

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Trudiću se da govorim jezikom pomirljivim, ponuditi nova rešenja i stvari, pozvaću na dijalog one koji misle drugačije. Ali ne zato što sam slab, ili zato što neko misli da sam slab. Ne biste verovali kolika je moja unutrašnja snaga danas ili juče. Tačno znam i šta su nam ciljevi, i danas, da ne bih govorio o onome što sam naučio od šeika Tahnuna, danas mi je Anđelko, otac male Angeline, poklonio album. U njemu je, osim slika dece, i šta je devojčica zapisala kao svoj zadatak. Postavila je ciljeve za 2023. godinu. I onda vidite da je neko precizno postavio svoje ciljeve. "Šest časova engleskog, moram da govorim bolje, da učim i radim" - rekao je Vučić za TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (299)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!