"NISMO DŽAK ZA UDARANJE Vučić upozorava - Svi će pokušati da uruše Srbiju

Novosti online

08. 05. 2023. u 21:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi da će svi pokušati da uruše Srbiju, zbog ekonomskog i vojnog napretka, i da je u regionu jasno da nismo džak za udaranje.

НИСМО ЏАК ЗА УДАРАЊЕ Вучић упозорава - Сви ће покушати да уруше Србију

Printskrin

- I zato hoće strukturalno da udaraju u Srbiju. Mi moramo da naše stvari iznutra zajednički rešavamo. Nisu važni političari, svi su znali da nemaju šta da poruče, nego je samo bilo "Vučiću odlazi". To slušamo svaki dan, a da ponude nešto to bi bilo iznenađenje. Mi moramo da gledamo kako da se izvučemo iz još jedne teške krize, ne ekonomske, pošto nam je javni dug nikada manji - 55 odsto. Sve to dobro ide, ali sada imamo problem svi u svojim glavama. I razmišljamo da li da za Dan pobede idu svečani plotuni. A zašto da ne ide? Zato što je i to neki pucanj. Nemojte da odemo u skroz drugu krajnost - kazao je Vučić.

Printskrin Hepi TV

Predsednik kaže da je besmisleni tekst u "Njujork tajmsu" naručen pre 5 meseci i da su ga "radili ovi odavde".

- Sve laži koje su ovde objavljivali su u tom tekstu, da bi sakrili svoju ulogu o saradnji sa Belivukovim klanom. Ali su prikrili to da su iz klana planirali moje ubistvo - ističe predsednik.

Vučić kaže da zna zašto je tekst objavljen baš tokom briselskih razgovora.

- Moj odgovor njima je da ih se ne plašem, i da nisam impresioniran glupostima koje su napisali. A vi nastavite da sarađujete sa domaćim kriminalcima, bio je tu i Boris Tadić, sramota i mulj. Zamislite, "Vučić je išao i tukao se po stadionima". Ja sam im rekao molim vas objavite, privodili me zbog neke tuče na stadionima, kada sam dečak bio. Jeste li primetili da nisu mogli da objave nijedan moj račun u inostranstvu, iako pričaju da sam vlasnik hiljadu vila i restorana. Pošto ću uskoro da kupim jedan plac u istočnoj Srbiji, i o tome ću obavestiti javnost. To je na potezu Golupca i Kladova. Tražim neko mesto, lepa je Srbija, prelepa. Ja tamo nemam nikoga iz familije, ali mnogo ga volim, i mislim da je potcenjen deo Srbije - naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (164)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?