Na proteste poziva i Šabić - čovek koji je izmislio da je napadnut (VIDEO)

Novosti online

08. 05. 2023. u 12:46

MEĐU onima koji pozivaju na proteste nalazi se i Rodoljub Šabić koji je pre tri godine izmislio da je napadnut u Beogradu, a da bi istragom bilo utvrđeno da se samo sapleo.

На протесте позива и Шабић - човек који је измислио да је нападнут (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na to da su postupci opozicije u ovom trenutku loši i štetni po našu zemlju upozorio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u Dnevniku RTS.

- To pozivanje na protest to se ne radi nigde u svetu. Razmislite šta ćemo u budućnosti da imamo kada se desi neka tragedija. Unosi se potpuni haos u zemlju zato što to neko neodgovoran ili nesposoban da ponudi bilo kakvo rešenje u ovoj situaciji. Danas iz jedne stranke kažu nije bilo policije, a onda šef te žene kaže "mi nećemo policiju u školama i na ulicama". A šta je onda ono što hoćete? Nije problem, udarajte po političarima, ja sam izdržao preko 1000 dana pod demonstracijama. To što radite je veoma loše i štetno za zemlju. To se ne radi u ovakvim situacijama, to nikakvog smisla nema. To je uvreda za žrtve, za sve.

Podsetimo, deo opozicije iskoristio je dve tragedije koje su zadesile našu zemlju, a u kojima je ubijeno 17 osoba, kako bi pozivali na proteste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)