"SINIŠA USPEŠNO SNIMIO, MOŽE DA SE PREORIJETNIŠE..." Vučić obišao "Prokop": Do 20. oktobra ovaj objekat će biti završen (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2023. u 13:47

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas železničku stanicu Prokop u Beogradu i poručio da će do 20. oktobra "ovaj veličanstveni objekat biti završen".

СИНИША УСПЕШНО СНИМИО, МОЖЕ ДА СЕ ПРЕОРИЈЕТНИШЕ...  Вучић обишао Прокоп: До 20. октобра овај објекат ће бити завршен (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

– Nalazim se na železničkoj stanici „Prokop“ u Beogradu, snimatelj isti, Siniša Mali, poslednji put smo bili ovde zajedno 19. februara. Srećan sam što u pretpraznične dane ovde ima mnogo radnika, biće ih i sutra, tako se najbolje proslavlja Prvi maj, praznik rada. Do 20. oktobra ovaj veličanstven objekat biće i završen, imaćemo jednu od najlepših staničnih zgrada u Evropi, i okolne poslovne zgrade takođe. Jedan novi, veliki uspeh naše Srbije – rekao je Vučić, pa nastavio:

– Dobro je, Siniša, još jedanput uspešno nešto snimio, može da se preorijentiše, dobro mu ide – našalio se na kraju predsednik Srbije, a u opisu snimka dodao:

– Ponosan na Srbiju koja radi i gradi! P.S. Siniša Mali je morao da snima telefonom, ne samo zbog toga što je talentovan, već i zbog toga što je neadekvatno odeven, pa je morao da beži iz svakog kadra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (283)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!