PETKOVIĆ: Svečlja se vara kada pomišlja da će naterati Srbe da saučestvuju u okupaciji

Novosti online

22. 04. 2023. u 18:00

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković ocenio je danas da će "dežurni srbomrzac i Kurtijev pretorijanac Dželjalj Svečlja svojom lažnom transformacijom u vajnog demokratu samo dodatno potvrditi odluku Srba na severu KiM da sutra sa gnušanjem odbace pokušaj Kurtijeve okupacije".

ПЕТКОВИЋ: Свечља се вара када помишља да ће натерати Србе да саучествују у окупацији

Foto Tanjug

- Njegova besmislena izjava da će se Srbi sutra izjasniti protiv svog predsednika Aleksandra Vučića za posledicu će imati još ubedljiviji i jednodušniji bojkot Kurtijevog silovanja demokratije i ljudskih prava - saopštio je Petković.  

Dodao je da se "Svečlja vara kada pomišlja da će naterati Srbe da saučestvuju u okupaciji, jer ni mnogo moćniji i opasniji okupatori nisu uspevali da pobede samopoštovanje i slobodoljublje srpskog naroda".

- I ne samo da Srbi neće glasati na Kurtijevim kontejner izborima, već će složnim demokratskim odgovorom, a to je bojkot ove izborne šarade, još jednom potvrditi kome i kojoj državi su lojalni. Predsednik Vučić je jasno, da jasnije ne može biti, podržao srpski narod koji brani svoje pravo na goli opstanak, i uvek će biti uz svoj narod na KiM. Srbi na KiM nemaju drugog predsednika do Vučića i druge države do Srbije, a njihova sutrašnja poruka Kurtiju i Svečlji biće dostojanstvena i ponosna - poručio je Petković. 

Svečlja je prethodno napisao na Fejsbuku da je sutrašnje glasanje na izborima na severu prilika da "grupe koje su pod vođstvom Vučića dobiju zasluženi odgovor i da ih se građani konačno oslobode".

(Kosovo Onlajn)

BONUS VIDEO: JOVANOV: Obradović izgubio u svom selu od Vučića, Ćuta neće uređivati Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo