DRAGAN J. Vučićević, glavni urednik najtiražnijeg dnevnog lista "Informer", završio je obraćanje na konferenciji za medije na kojoj je govorio o skandaloznoj presudi po krivičnoj prijavi Jugoslava Ćosića.

Komentari (11)

Milica

31.03.2023. 12:46

Ovoga sam se plašila kada sam glasala za nezavisno pravosudje na referendumu. Izgleda da je duboka država uspela preko nezavisnog pravosudja da zabije klin u naše društvo. Nezavisno se pretvorilo u samovolju i centar moći. Konačno, ovo je pobeda Ćosića i njemu sličnih i ne odražava ničim da je U IME NARODA koji im je dao nezavisnost. Dakle, idu izbori pa nemoj da se neki iznenade. Podrška Vučićeviću i Informeru.

matema

31.03.2023. 13:02

Ko ti je kriv, što se petljaš u politiku. Trebao bi da budeš neutralan i nezavistan ali ti više voliš pare. Tvoj izbor, sad nemoj da kukaš.

patriota

31.03.2023. 13:34

Jasno je da su neke sudije plaćene , sudije soroševci i natovci će kažnjavati svakoga ko se suprotstavi uticaju marioneta CIA-NATO , poput Ćosića . CIA ambasador Hil je tu da sve kontroliše i odredjuje. Srbija je okupirana od strane CIA-NATO zločinaca, a kvislinzi su im na usluzi .

Vlad

31.03.2023. 14:13

Reforma sudstva nije izvrsena od gospodje Kuburovic pa nadalje. Vazno je presedeti mandat. Zaomije gospodine Vucicevicu da dozivljavate toliku nepravdu, najiskrenije. Ovaj vazan ali truo resor treba dobro ocistiti od moralnih bogalja i slepila kada je u pitanju pravda za coveka.