NERVOZA Aljbina Kurtija zbog dogovora u Ohridu, odakle se vratio bez ikakvog potpisa i priznanja od strane Beograda, ali sa obavezom formiranja ZSO, svakoga dana eskalira. Zato se sada uzalud junači da može da zabrani posetu predsednika Aleksandra Vučića srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, iako se on tu ništa ne pita, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Komentari (12)

Milica

31.03.2023. 11:31

U zemlji gde vlada demokratija,predsednik ima sva prava da se bori za svoj narod,i za KiM. Kurti je imao svoje sanse da ispravi greske koje je napravio,i vrati se na pravi put,jos kad bi zaista uvideo svoje greske!

Dragan R

31.03.2023. 11:37

Tačno je da postoji potpisani Sporazum o zvaničnim posetama. A u njemu piše da se za svaku posetu zvničnika upućuje zahtev za posetu, kao i da "Ako u određenom roku (u zavisnosti od niže navedene kategorije zvaničnika) nema odgovora, smatra se da je poseta odobrena". Dakle, potrebno je odobrenje za posetu, a ako poseta nije odobrena u sporu oko toga posreduje EU, što takođe piše u Sporazumu. Uostalom, pročitajte sami sporazum na sajtu naše Vlade i biće vam jasno da gospodin Petković ne govori istinu. Zašto mu to treba, ne znam, ali znam da nije dobro lgati svoj narod.

Nale79

31.03.2023. 13:03

Ne pita se ništa Kurti al uvek ima neke zahteve a Vučić šta god da zahteva na to se ne reaguje bitni im je šta bahati Kurti zahteva.

Boris

31.03.2023. 13:40

Ljudi dragi o kakvom vi Kurtiju ili Murtiju Kosmetom okupiranom zemljom upravljaju Anglosaxoni oni su organizovali i taxe 100% i pogrom Marta 2004.g. i trgovinu organima i proterivanje Srba a ne Taci Kurti ili Murti.