"IZAZOVI SA KOJIMA SE GLOBALNO SUOČAVAMO IZISKUJU DA SE UJEDINIMO" Vučić se obratio na Samitu za demokratiju na poziv predsednika Bajdena

Novosti onlajn

29. 03. 2023. u 15:47

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se na onlajn Samitu za demokratiju na kojem učestvuje na poziv predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena.

ИЗАЗОВИ СА КОЈИМА СЕ ГЛОБАЛНО СУОЧАВАМО ИЗИСКУЈУ ДА СЕ УЈЕДИНИМО Вучић се обратио на Самиту за демократију на позив председника Бајдена

Foto: Instagam

- Izazovi sa kojima se suočavamo na globalnom nivou iziskuju da se ujedinimo. Principi poštovanja ljudskih prava, vladavine prava i međunarodnog poretka zasnovanog na pravilima, treba da prenese i poštuje svako od nas. Aktuelni sukob u Ukrajini je, ponovo, na svetlo dana izneo apsolutnu neophodnost univerzalnog i nepokolebljivog poštovanja međunarodnog prava od strane svih. Republika Srbija će nastaviti da zagovara dosledno poštovanje neselektivne primene tih odredbi i principa - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (212)

NEMA PREDAJE! Čitava prestonica se sakrila zbog nevremena, ali ne i ova devojka - ona je imala jako važan zadatak (VIDEO)