"SAMO DA SE PREKRSTITE DOKLE TO LUDILO IDE": Vučić o kampanji koja se vodi protiv njega

Tanjug

13. 03. 2023. u 11:58

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić rekao je danas da se protiv njega vodi kampanja na dnevnom nivou i da je ona zasnovana na besmislenim stvarima.

САМО ДА СЕ ПРЕКРСТИТЕ ДОКЛЕ ТО ЛУДИЛО ИДЕ: Вучић о кампањи која се води против њега

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

On je to rekao novinarima, na pitanje da prokomentariše objavu bliskog saradnika Vuka Jeremića, Željka Boškovića, na kojoj su objavljene poplave iz Koprivica u Hrvatskoj, a za koje je on tvrdio da su bile u Beogradu na vodi.

- Sećate se da je bukvalno 60 ili 70 odsto ljudi mislilo da sam se ja stvarno grlio sa Kurtijem, jer su oni napravili foto-montažu, pa umesto Dendijasa, stavili moju sliku. Ja se sa čovekom nikada nisam ni rukovao. Ne hvalim se time, samo vam kažem činjenice - rekao je Vučić i podsetio da je i ranije objavljena foto-montaža na kojoj on, dok je još bio u SRS, nosi navodno boks piva, a reč je bila o kutiji sa papirima za Republičku izbornu komisiju.

- Ana mi je pokazala, objavili su tekst da imam nekog J. M. u Sremskoj Mitrovici, kojem sam navodno omogućio tehnički pregled mimo zakona da prođe u nekoj niškoj opštini... Samo da se prekrstite dokle to ludilo može da ide - rekao je predsednik.

On je ocenio da živimo u vreme društvenih mreža, u kojem ''neretko najgori imaju najbolju prođu jer dobiju najviše lajkova'', i u kojem su, kako je naveo, normalni suviše normalni da ih neko lajkuje.

- Ja sam za to da se ne meri sve po lajkovima, već po stvarnom uspehu, i onome što pružate svom narodu i zajednici i društvu - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)