NEVENA ĐURIĆ CITIRA VLADIKU SERGIJA: Samo kod nas izdajnici govore o izdaji...

Novosti online

07. 03. 2023. u 20:29

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić komentarisala je najavu skupa Zavetnika, Novog DSS-a, Dveri i POKS na dan kad je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost.

НЕВЕНА ЂУРИЋ ЦИТИРА ВЛАДИКУ СЕРГИЈА: Само код нас издајници говоре о издаји...

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Današnje obraćanje antidržavne koalicije najbolje opisuju reči našeg vladike Sergija: "Samo kod nas izdajnici govore o izdaji..." i uz to još pozivaju na antisrpske šetnje - sve i samo zarad sopstvene promocije. Samim nazivom ovog lažnog patriotskog skupa "Srbija pamti, brani i ne da" pljunuli su građanima Srbije u lice, ismejali sve one koji su živote položili braneći Kosovo i Metohiju, izrugivali se svim majkama i očevima koji i danas jecaju za svojom decom.

Pamti Srbija - ove ogromne štetočine: Zavetnici, Novi DSS, Dveri i POKS koji rodoljublje i patriotizam koriste zarad dolaska do funkcija i fotelja: koji su ćutali 17. marta 2004. godine kada su goreli vekovi, koji su 2008. godine kada je tzv. Kosovo samoproglasilo nezavisnost izdali štura saopštenja, pa se deo njih zavukao u mišije rupe, a deo se razbežao po belom svetu.

Je l' su Kosovo i Metohiju branili tako što su pustili najveće krvoloke, one koji su nam decu zverski ubijali, na slobodu? Ili su, ipak, ovim samo pripremali partnerstvo koje imaju sa Kurtijem i ostalim mrziteljima Srbije i Srba za ove današnje dane?

Oni Kosovo i Metohiju ne daju? Oni koji idu ruku pod ruku sa ljudskim olupinama koji od albanskih separatista dobijaju zahvalnost i naslovne strane u prištinskim glasilima, i koji su im na tacni servirali tzv. nezavisnost.

Najviše su štete oni naneli Srbiji. I dan danas ne propuštaju priliku da isto učine.

Srbiju na kraju ništa začudilo ne bi i da se kao predvodnik na njihovoj šetnji pojavi Aljbin Kurti sa 1800 zlikovaca da ponovo budu omča oko vrata Srbiji i srpskom narodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna