STEFANOVIĆ: Koliko ga god napadali, Srbija zna da ima najjačeg zaštitnika svoje zemlje

Novosti onlajn

28. 02. 2023. u 15:35

NEBOJŠA Stefanović član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na izjave opozicije povodom jučerašnjeg sastanka u Briselu.

СТЕФАНОВИЋ: Колико га год нападали, Србија зна да има најјачег заштитника своје земље

Foto Tanjug

U uslovima gde ne postoji nijedna povoljna okolnost za našu zemlju, gde su pritisci jači nego ikad, a destrukcija Prištine stalna, predsednik Vučić uspeva da zaštiti naš suverenitet i teritorijalnu celovitost.

Ne bi ovi razgovori trajali ni pet minuta da predsednik Vučić nije vratio Srbiji dostojanstvo i ugled na međunarodnoj sceni svojom doslednom politikom i ogromnim strpljenjem da odoli svim pritiscima i provokacijama i održi našu zemlju na kursu koji garantuje da ćemo ostvariti maksimum naših prava i naših interesa.

Koliko nisko treba da se padne u gaženju temelja naše države, a samo da bi se makar malo primaklo vlasti, pokazuju nam ovih dana i Jeremić i Obradović i Ponoš i Milica Đurđević i svi drugi koji iz senke i potaje mole Boga da Srbija ostane bez Kosova i Metohije.

To se neće dogoditi, zato što to ne dozvoljava predsednik Srbije. Koliko god lagali i napadali ga, ubedljivo većinska Srbija dobro zna da u svom predsedniku ima najjačeg, najupornijeg i najodgovornijeg zaštitnika svoje zemlje i njenih interesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)