OŠTAR ODGOVOR BILJANE PANTIĆ ZORANI MIHAJLOVIĆ: Ti si glasala da su Srbi genocidni narod i nije ti dosta

Novosti online

28. 02. 2023. u 11:44

BILjANA Pantić Pilja, narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije, odgovorila je na zlonamerne objave Zorane Mihajlović.

ОШТАР ОДГОВОР БИЉАНЕ ПАНТИЋ ЗОРАНИ МИХАЈЛОВИЋ: Ти си гласала да су Срби геноцидни народ и није ти доста

Foto: Printskrin/Instagram/biljana_pantic_pilja

 - Dok predsednik Aleksandar Vučić svaki dan, u ova teška vremena, pokazuje kako se voli i bori za Srbiju, politički lešinari su počeli da se oglašavaju.

Sa jedne strane Kurti, a sa druge, ni manje ni više, bivši ministar, Zorana Mihajlović.
Sram te bilo, Zorana Mihajlović, kada bez obraza i srama ti drugima držiš lekcije.
Ti, Zorana, koja si deset godina bili ministar u Vladi Republike Srbije danas jasno i glasno stavljaš svima do znanja da te nije briga za Srbiju. 
Zašto ovo radiš, Zorana, da se dodvoriš svojim prijateljima iz stranih ambasada?!
Tebi, Zorana, Kosovo i Metohija ništa ne znače. Kao ni Srbija ni srpski narod. To je danas svima jasno.
Ti si glasala da su Srbi genocidni narod i nije ti dosta.
Nastavljaš da zabadaš nos u leđa čoveku koji svoj poslednji atom snage koristi da odbrani srpske interese.
Godinama si, Zorana, vodila antisrpsku politiku zarad ličnog interesa umesto da si se vodila interesima građana koji su te birali.
Ko si ti, politički ološu, da deliš lekcije i da govoriš šta neko treba da uradi ili ne?! 
Još jednom, sram te bilo i da, prošlost nije opcija, a ti si, Zorana, prošlost! - napisala je ona na svom Instagram profilu.
Dok predsednik Aleksandar Vucic svaki dan, u ova teska vremena, pokazuje kako se voli i bori za Srbiju, politicki lesinari su poceli da se oglasavaju. Sa jedne strane Kurti a sa druge ni manje ni vise, bivsi ministar, Zorana Mihajlovic. Sram te bilo Zorana Mihajlovic, kada bez obraza i srama ti drugima drzis lekcije. Ti Zorana, koja si deset godina bili ministar u Vladi Republike Srbije danas jasno i glasno stavljas svima do znanja da te nije briga za Srbiju. Zasto ovo radis Zorana, da se dodvoris svojim prijateljima iz stranih ambasada?! Tebi Zorana Kosovo i Metohija nista ne znace. Kao ni Srbija ni srpski narod. To je danas svima jasno. Ti si glasala da su Srbi genocidni narod i nije ti dosta. Nastavljas da zabadas noz u ledja coveku koji svoj poslednji atom snage koristi da odbrani srpske interese. Godinama si Zorana vodili antisrpsku politiku zarad licnog interesa umesto da si se vodila interesima gradjana koji su te birali. Ko si ti politicki olosu da delis lekcije i da govoris sta neko treba da uradi ili ne?! Jos jednom, sram te bilo i da, proslost nije opcija a ti si Zorana proslost!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju