LICEMERJU NIKADA KRAJA: Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao izjavu Slobodana Samardžića

Novosti online

17. 02. 2023. u 20:49

OBRAĆAJUĆI se iz Minhena, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na današnju izjavu Slobodana Samardžića.

ЛИЦЕМЕРЈУ НИКАДА КРАЈА: Председник Александар Вучић коментарисао изјаву Слободана Самарџића

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Naime, bivši ministar za Kosovo i Metohiju i profesor na Fakultetu političkih nauka je rekao da su granice takozvanog Kosova iscrtane još 2011. godine.

- Šta vi mislite da bi trebalo da odgovorim takvim ljudima. Poznat po tome što je upravljajuću budžetom sa KiM ga pljačkao, što smo u njegovo vreme imali 17. mart, pregovore u Beču, i proglašenje nezavisnosti Kosova, pa jedan bio van zemlje a drugi pisao saopštenja, a on sedeo na klupici za kažnjenike u ćošku, pa se kaznio i ćutao kao zaliven. Svih tih pametnjakovića sam se nagledao i naslušao, dok su svoje slali po EU da lepo žive i uživaju, a nama solili pamet da treba da se odričemo evropskog puta - prokomentarisao je predsednik.

Dodao je da "Licemerju nema nikada kraja, ali to je život."

- Ljudi moraju na to da se naviknu, pa pobednici svojim putem pravo, da se ne osvrću na svako kuče koje zalaje, jer tako iz svog sela nikada neće izaći, nego pravo na auto-put, do cilja, a cilj je napredna, uspešna, prosperitetna i bogata Srbija - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (42)

SOFIJA MILOŠEVIĆ PODELILA DIRLJIV PRIZOR: Pogledajte ko je Luki Joviću doneo sreću na utakmici sa Slovenijom (FOTO)