LICEMERJU NIKADA KRAJA: Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao izjavu Slobodana Samardžića

Novosti online

17. 02. 2023. u 20:49

OBRAĆAJUĆI se iz Minhena, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na današnju izjavu Slobodana Samardžića.

ЛИЦЕМЕРЈУ НИКАДА КРАЈА: Председник Александар Вучић коментарисао изјаву Слободана Самарџића

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Naime, bivši ministar za Kosovo i Metohiju i profesor na Fakultetu političkih nauka je rekao da su granice takozvanog Kosova iscrtane još 2011. godine.

- Šta vi mislite da bi trebalo da odgovorim takvim ljudima. Poznat po tome što je upravljajuću budžetom sa KiM ga pljačkao, što smo u njegovo vreme imali 17. mart, pregovore u Beču, i proglašenje nezavisnosti Kosova, pa jedan bio van zemlje a drugi pisao saopštenja, a on sedeo na klupici za kažnjenike u ćošku, pa se kaznio i ćutao kao zaliven. Svih tih pametnjakovića sam se nagledao i naslušao, dok su svoje slali po EU da lepo žive i uživaju, a nama solili pamet da treba da se odričemo evropskog puta - prokomentarisao je predsednik.

Dodao je da "Licemerju nema nikada kraja, ali to je život."

- Ljudi moraju na to da se naviknu, pa pobednici svojim putem pravo, da se ne osvrću na svako kuče koje zalaje, jer tako iz svog sela nikada neće izaći, nego pravo na auto-put, do cilja, a cilj je napredna, uspešna, prosperitetna i bogata Srbija - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (42)

SRBIJA JE PRVAK SVETA U BASKETU! Kakav pozdrav Amerikancima iz zemlje košarke - za istoriju!  (VIDEO)