VUČIĆ: Lajkove nažalost dobijaju oni koji nekome prete, a ne oni koji jačaju državu

Tanjug

15. 02. 2023. u 11:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da su nažalost na društvenim mrežama popularni oni koji prete Albancima ili nekome drugome, a ne oni koji jačaju državu.

ВУЧИЋ: Лајкове нажалост добијају они који некоме прете, а не они који јачају државу

Foto: Pres služba predsednika/ Dimitrije Goll

- Nije pitanje broja lajkova, jer ih dobijaju čudaci već je pitanje nivoa ozbiljnosti i odgovornosti, zato ponavljam onaj ko će da zapreti Albancima ili nekome dobiće najviše lajkova, dok onaj ko će da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku istovremeno jačajući državu i našu vojsku ne može da dobije nijedan lajk - rekao je Vučić.

- Zato ljudi treba da zapamte da država ne trpi avanturiste i avanturizam kada je već jednom stvorena - poručio je Vučić.

On je, na pitanje novinara u Kragujevcu da prokomentariše teorije zavere kojima se bave i televizije sa nacionalnom frekvencom, na primer da su zemljostresi u Turskoj i Siriji izavani sistemom HARP i šta bi se tek dogodilo sa Beogradom na vodi u slučaju zemljotresa, rekao da nažalost živimo u vreme kada različiti čudaci i "tvorci monogih istina" pričaju takve stvari i dobijaju za to lajkove na društvenim mrežama - da je CIA orgaizovala u Turskoj zemljotrese jer nije potpuno na strani Ukrajine i slično, da on pušta preko HARP-a kišu iz Barajeva i slično.

- Kako sa tim ljudima uopšte da pričate - dodao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (78)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)