ŠUŠNICA SAOPŠTIO: Kompletan OO POKS Bačka Palanka prešao u SNS (VIDEO)

Novosti onlajn

09. 02. 2023. u 18:42

BRANISLAV Šušnica, predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i predsenik Opštine Bačka Palanka, održao je konferenciju za novinare i obavestio javnost o prelasku članova Opštinskog odbora POKS-a u Srpsku naprednu stranku, u ovoj opštini.

ШУШНИЦА САОПШТИО: Комплетан ОО ПОКС Бачка Паланка прешао у СНС (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Šušnica se prvenstveno osvrnuo na najnovija dešavanja u Narodnoj skupštini i napade na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

- Želeo bih da istaknem da smo svi svedoci dešavanja u Narodnoj skupštini. Cirkusa koji je opozicija napravila i napada na predsednika Republike, Aleksandra Vučića. Videli smo napad lažnih demokrata, lažnih desničara, lažnih patriota, napad onih koji misle da se Kosovo i Metohija brani iz tople beogradske fotelje - rekao je Šušnica i dodao da Opštinski odbor SNS Bačka Palanka daje punu podršku Vučiću i njegovoj politici mira i stabilnosti.

Branislav Šušnica je obavestio javnost i o prelasku članova POKS-s u Srpsku naprednu stranku.

Prema rečima Steve Karanovića, poverenika Opštinskog odbora POKS Bačka Palanka, dešavanja u Skupštini pokazala su da je Pokret obnove kraljevine Srbije uništio ideju partije kojoj je pripadao, te da je doneo odluku da podrže politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i učlane se u tu partiju.

- Kao što je predsednik rekao, ne brani se stranka, zemlja i bilo šta iz beogradskih kafana i sa lažnim patriotizmom. Gledajući predsednika Srbije koji je svojim radom i delima pomogao da se ova naša Srbija razvije, da imamo škole, puteve bolnice i sve ostalo koje smo mi podržavali u zadnjih 10 godina, ne možemo da ostanemo imuni na huliganstvo koje se dogodilo, napade koji su se desili u najvišem Domu naše države. Samim tim, daćemo punu podršku Vučiću i priključićemo se SNS, da zajedno pobedimo huliganstvo i lažne patriote. Pogotovo bih istakao te neke Dveri i Zavetnike, koje je vrh stranke kojoj sam pripadao primio u neke svoje skute, da prave ekscese koji ne priliče toj plemenitoj ideji povratka ustavne monarhije koje smo zastupali sve ove godine. Pomno slušajući predsednika Vučića koliko on ističe da mi u Srbiji moramo sačuvati mir i stabilnost i sav taj napredak. Još jednom ću čvrsto ponoviti da će imati punu podršku članova iz Opštnskog odbora POKS-a, koji će se priključiti radu i učlaniti se u Srpsku naprednu stranku - zaključio je Karanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (139)

UBIJEN ANTON IGOŠIN: Reprezentativac poginuo u Ukrajini