PREMIJERKA O GAFU INTERNET TIMA VLADE: Kazna za prevodioca zbog "Republike Kosovo"

Novosti online

06. 02. 2023. u 08:29

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić izvinila se građanima zbog greške internet tima i pres-službe koji su na sajtu Vlade Srbije u informaciji o sednici na kojoj je predsednik Aleksandar Vučić predstavio zamke francusko-nemačkog predloga, lažnu državu nazvali "Republikom Kosovo".

ПРЕМИЈЕРКА О ГАФУ ИНТЕРНЕТ ТИМА ВЛАДЕ: Казна за преводиоца због Републике Косово

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Moram da se izvinim svim našim građanima zbog grube greške. Ta informacija je odmah skinuta sa stranice našeg sajta. Odgovornost je na našem internet timu i pres-službi. To je gruba i neoprostiva greška prevodioca u Vladi Srbije i još nekih ljudi koji su bili obavezni da provere sadržaj. Biće posledica po one koji su to napravili. Žao mi je što se deo opozicije seiri i sve to koristi za političke poene - navela je Ana Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (107)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)