PUCALI SU NA MILJANA SAMO ZATO ŠTO JE SRBIN: Petković obišao čoveka kog su upucali Kurtijevi specijalci

G. ĆIROVIĆ

24. 01. 2023. u 11:50

ČOVEK je primio metak samo zbog toga što je Srbin. Kada pogledate automobil, videćete da je izrešetan sa zadnje strane, da je zapravo kosovska policija krenula prva u napad sa namerom da ubije Miljana i Dušana. To mi je i Miljan potvrdio. Tu su i bezbednosne kamere kosovske policije, pa što ne pokažu snimke već nastavljaju sa propagandom želeći da prikriju istinu da ROSU policija svakog dana maltretira srpski narod i na severu i na jugu Kosova i Metohije.

ПУЦАЛИ СУ НА МИЉАНА САМО ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИН: Петковић обишао човека ког су упуцали Куртијеви специјалци

Foto: Kancelarija za KiM

Ovo je izjavio Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, nakon što je zajedno sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem u Opštoj bolnici „Studenica“ obišao ranjenog Miljana Delevića koji je prostrelnu ranu grudnog zadobio u ponedeljak ujutro kada su ripadnici ROSU otvorili vatru na njegovo vozilo na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić.

Petković sa dr Mrvićem i gradonačelnikom Terzićem/G.Šljivić

 

- Zdravstveno stanje Miljana Delevića je zadovoljavajuće i stabilnih je vitalnih vrednosti. Prima antibiotike i drenažu i on će, po svojoj želji, biti tokom dana transportovan na VMA na dalje lečenje – kaže dr Zoran Mrvić, direktor OB „Studenica“ u Kraljevu.

Foto: Kancelarija za KiM

Petković je i ovom prilikom naglasio da pripadnici ROSU nemaju šta da traže na severu KiM, kao i da je napad na Miljana i Dušana mnogo više od provokacije.

Foto: Kancelarija za KiM

- Metak koji je primio Miljan mogao je da bude koban po njegov život. Ovo je je poslednje upozorenje da će neko od bahatosti Aljbina Kurtija i ROSU stradati – naglasio je, pored ostalog, Petković. - Međunarodna zajednica mora da reaguje, mora da zaustavi zlo koje dolazi iz Prištine jer je to jedini način da sačuvamo mir i živote naših ljudi. Rafali prema Srbima ne mogu biti rešenje i taj dobro poznati način Aljbina Kurtija neće proći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije