Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić! (VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2022. u 20:16

Iako su Kfor i Euleks garantovali da Rosu policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste obični patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku do kog su "Novosti" došle se vidi kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever!

Кфор и Еулекс довели Куртијеве Росу специјалце са снајпером у Лепосавић! (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kako saznajemo, i Kfor i Euleks su čak tvrdili da je reč o običnim policajcima, iako se na snimku, na 4.20 minutu vidi i unošenje snajpera.

Jesu li policajci sa šlemovima koji unose snajper i duge cevi ta "regularna policija" kao što to tvrde Euleks i Kfor? Za šta Aljbin Kurti šalje Rosu sa snajperom na sever i kako planira da upotrebi taj snajper? 

Da li za one "žrtve" koje Kurti planira kada je govorio o uklanjanju barikada?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (19)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)