VUČIĆ O LICEMERJU POJEDINIH ZAPADNIH SILA: Nije vam apsurdno da budu hrvatske, albanske, nemačke trupe na svetoj srpskoj zemlji?

Novosti online

21. 12. 2022. u 15:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Bakuu da se Srbija suočava sa velikim bezobrazlukom koji dolazi spolja, od pojedinih zapadnih sila.

ВУЧИЋ О ЛИЦЕМЕРЈУ ПОЈЕДИНИХ ЗАПАДНИХ СИЛА: Није вам апсурдно да буду хрватске, албанске, немачке трупе на светој српској земљи?

Foto: Printskrin

- Kažu da Srbi sklone barikade i vrate se u institucije. Prvo vi oformite ZSO, to je prva obaveza po Briselskom sporazumu! Da vam ne pričam kroz kakvu dramu prolaze porodice uhapšenih Srba. A zašto? Zato što bi hteli da opstanu i budu svoj na svome. Je li taj Dejan Pantić Osama Bin Laden? Šta je uradio Pantić? Kažite nam konačno šta je uradio taj čovek! Pojavio se u svojoj zgradi, nosio hleb i mleko. Kažu da će možda da ga puste na lečenje, ali mora ROSU da ga dovede. A po kom pravu ROSU da ga dovede? Jesu se saglasili Srbi sa severa? Pa, nisu! - rekao je Vučić.

On je pitao šta je uradio Dejan Pantić.

- Ranio nekog, ubio? Kao što su izmišljali da je Euleks napadnut šok-bombama. Koga to briga za pirotehnička sredstva? To govori samo kakav je odnos prema Srbima i Srbiji. Kažu da je apsurdno da tražimo povratak. Nije apsurdno da budu hrvatske, albanske, nemačke trupe na svetoj srpskoj zemlji, ali je apsurdno da budu srpske trupe? Vi nas mrtvi ozbiljni ubeđujete u to - ističe Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (25)