NAPETO U VELIKOJ HOČI Petković: "Obavestili su me, ROSU dolazi za sat vremena"

Novosti online

08. 12. 2022. u 11:02

NAORUŽANI pripadnici kosovske policije juče su došli u kuću porodice Petrović u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili srpsko vino, a teror se nastavlja i danas.

НАПЕТО У ВЕЛИКОЈ ХОЧИ Петковић: Обавестили су ме, РОСУ долази за сат времена

Kancelarija za KiM

Povodom ovog incidenta oglasio se danas i Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

On je na Tviteru napisao da je situacija u Velikoj Hoči i dalje napeta:

- Pozvao sam vlasnika vinice Petrović koji me je obavestio da za sat vremena Rosu dolazi sa cisternom da zapleni 42.000 litara vina! Kurtijeva policija ni jutros nije želela mirno rešenje sa vlasnikom. Jasno je da Kurti želi incidente!

Da je u toku jedan vid pritiska na porodicu Petrović u Velikoj Hoči, gde se već danima drži u blokadi njihova kuća, zbog sumnje da se navodno bavi ilegalnom proizvodnjom vina i rakije, potvrdio je jutros i ministar odbrane Miloš Vučević:

- Evo, sad vidite ovu sramotu u Velikoj Hoči, gde im smeta zato što neko proizvodi rakiju ili vino, a nije platio ne znam akcizu ili kakvu već poresku obavezu pa mora da se primeni sila. Njima je opkoljena kuća danima. Oni ne daju Srbima tamo da dišu, istakao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (4)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli