GRAFITI UČK NA PUTU KA SKI-CENTRU BREZOVICA: Meštani Štrpca zabrinuti - reagovala Kancelarija za KiM

Novosti online

28. 11. 2022. u 11:35

NA putu ka Ski-centru Brezovica ispisani su grafiti koji veličaju terorističku organizaciju UČK i to na asfaltnom putu, kao i na pomoćnom objektu uz sam put, što je izazvalo veliku zabrinutost meštana Štrpca.

ГРАФИТИ УЧК НА ПУТУ КА СКИ-ЦЕНТРУ БРЕЗОВИЦА: Мештани Штрпца забринути - реаговала Канцеларија за КиМ

Foto: Kancelarija za KiM

Zastave Albanije nemaju šta da traže pokraj srpskih kuća u Kosovskom Pomoravlju i Crkve Svetog Petra i Pavla i zato se ovo neumesno "dekorisanje" ne može protumačiti drugačije nego kao provokacija i još jedan korak ka stvaranju "Velike Albanije", saopštila je Kancelarija za KiM.

Foto: Kancelarija za KiM

- Albanci imaju pravo da proslavljaju svoje praznike, ali je neumesno kada to čine u sredinama koje naseljavaju Srbi, kojima se prekidaju slave, venčanja i druga slavlja. Podsećamo da je Crkva Svetog Petra i Pavla prošle godine obijena i opljačkana na zadušnice, čime je Srbima jasno poručeno da im je uskraćeno čak i pravo da, u skladu sa hrišćanskim običajima, oplakuju svoje mrtve - navodi se u saopštenju.

- Pozivamo Albance na Kosovu i Metohiji da Dan zastave Albanije ne koriste za produbljivanje međuetničkog jaza, te zastrašivanje i provociranje Srba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora