NIČIM IZAZVANA: Dragana Rakić (DS) vikala u Skupšini Srbije (VIDEO)

Novosti online

08. 11. 2022. u 18:28 >> 18:39

DRAGANA Rakic, poslanica Demokratske stranke počela je da viče vez razloga u Skupštini Srbije, dok je predsednik Skupštine Vladimir Orlić pokušavao da je smiri.

НИЧИМ ИЗАЗВАНА: Драгана Ракић (ДС) викала у Скупшини Србије (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Posle rečenice @AnaBeloica: "Smetaju vam mladi kadrovi SNS zato što se bore za čistu politiku predsednika Vučića i nikada kao vi u toj borbi ne pominju tuđu decu”, skočila je kao oparena i počela da se baca jedna od onih koji su bukvalno uništili Srbiju. Tek ćemo da vam smetamo u nameri da je ponovo uništite i tek ćemo da se borimo za jedinu čistu politiku predsednika Vučića pa se bacajte do sutra, lopovi! #Skupstina - napisala je na Tviteru Milica Nikolić.

- Rezervni Lutovac - sinonim za bahatost i prostakluk! Da @draganarakich preti, sama je priznala: "Tebi bre pretim i Siniši Malom, a ona je nebitna..." O tome ko je bitan, a ko nebitan u državi Srbiji, odlučuju građani! Oni vas žute pamte kao zlo koje je bilo i ne ponovilo se! - napisala je na tviteru Nevena Đurić i dodala: - Ponovo: raspamećena i razjarena @draganarakich ! Nastala je i vređala brutalno svoje stranačke kolege, upadala u stranačke prostorije. Danas, ovakva pojava, koja doživljava nervne slomove, sedi u skupštini! Gde bi trebala da bude - vidi se iz priloženog. Odavno zrela za lečenje.

- Histerisanje, vređanje, pretnje i nepoštovanje naroda i NSRS. Evo još jedan Primerak

@draganarakich reprezent žutog preduzeća, boli ih što mladi podržavaju @avucic
i @sns_srbija , ali kad im sunete istinu u lice ne osećaju ništa, jer su obraza bez! Bravo
@AnaBeloica raskrinkala si ih! - rekao je Zoran Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?