ŠEŠELJ O KURTIJEVOM NASILJU NAD SRBIMA: Ne smemo mu dozvoliti da uspe u svojoj nameri

Novosti online

04. 11. 2022. u 16:04

SRBI moraju biti jedinstveni i ne smeju dozvoliti da Aljbin Kurti smeni direktora policije na severu Kosova i Metohije Nenada Đurića, izjavio je za "Novosti" predsednik SRS dr Vojislav Šešelj.

ШЕШЕЉ О КУРТИЈЕВОМ НАСИЉУ НАД СРБИМА: Не смемо му дозволити да успе у својој намери

Foto: N. Skenderija/ilustracija

Lider radikala ističe da je glavni problem u dijalogu Beograda i Prištine to što albanska strana odbija da razgovara. Šešelj objašnjava da kompromis podrazumeva dogovor, a ne da svi albanski zahtevi budu ispunjeni. Dodaje da ne smemo popuštati, jer je svako popuštanje poraz.

Takođe, Šešelj objašnjava da Srbija mora dati punu podršku svom narodu na Kosovu i Metohiji, a ukazuje i na činjenicu da Priština odbija da primeni Briselski sporazum i da formira Zajednicu srpskih opština.

Govoreći o dronu koji je britanski vojnik podigao u rejonu jezera Gazovoda, u opštini Zubin Potok, Šešelj kaže da nema informacije o tome da li se radi o istom dronu koji je oborila Vojska Srbije i da ne želi da nagađa, ali da ga ne bi iznenadilo da se radi o toj letelici. Istovremeno, lider radikala ističe maligni britanski uticaj na Balkanu, a pogotovo na Kosovu i Metohiji.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri