ŠTA SE JUČE DESILO NA BEOGRADSKOM AERODROMU? Ministar sve objasnio, pa održao lekciju potpredsednici Narodne stranke (FOTO)

Novosti online

01. 11. 2022. u 16:47

JUČERAŠNjI kvar na beogradskom aerodromu, zbog kog kratko vreme avioni nisu mogli da sleću na njega, izazvao je raspravu na Tviteru između novoizabranog ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića i potpredsednice Narodne stranke Marine Lipovac Tanasković.

ШТА СЕ ЈУЧЕ ДЕСИЛО НА БЕОГРАДСКОМ АЕРОДРОМУ? Министар све објаснио, па одржао лекцију потпредседници Народне странке (ФОТО)

Foto: Tviter/@sicveO11

Vesić je juče objavio da je do kvara došlo nakon što je bager kojim je upravljao radnik slučajno prekinuo strujne kablove.

- Da je bager (metalna radna mašina za otkopavanje zemlje) pokidao glavni kabal za napajanje strujom na aerodromu, i bager i radnik bi bili sprženi od strujnog udara. Novo pečeni ministre, ajmo malo elementarno znanje iz građevine, please - napisala je Lipovac Tanasković na Tviteru, odgovarajući ministru.

On je potom potpredsednici Narodne stranke objasnio šta se ustvari desilo, i kao dokaz priložio i fotografije.

- Poštovana g-đo, molim vas da ne prizivate nesreću tamo gde je nema. I da je ne želite ako se već nije dogodila. Hvala Bogu bagerista je živ. Pre samo nekoliko godina vaš lider Jeremić slavio je na partijskom skupu kada se dogodio požar u zgradi na Beogradu na vodi u kome su dva radnika bila povređena. Izgleda da ste sve loše naučili od njega - podsetio je Vesić.

On je objavio i fotografije bagera i presečenih kablova, i poručio joj da ih dobro pogleda.

Foto: Tviter/@sicveO11

Foto: Tviter/@sicveO11

- Ako i dalje i svojim očima ne verujete da vas još nečemu podučim. Ne ljutite stariji sam od vas. Zatražite zvanično prema  zakonu koji reguliše dostupnost informacijama od javnog značaja zvaničan izveštaj inspekcije. Obećevam Vam da ćete dobiti izveštaj odmah. Tu sve piše. Nadam se da verujete inspektorima i svojoj državi? Dakle, malo više pažnje, poverenja u državu, malo manje želje da se dogodi neka nesreća da biste dobili neki politički poen i malo manje mržnje - napisao je Vesić, i dodao:

- I na kraju ne ljutite se ali ne piše se "novo pečeni" već "novopečeni". I to je tako.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (5)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni