VUČIĆ IM JE TRN U OKU: Hrvatski mediji opet na sraman način izveštavaju o predsedniku Srbije (VIDEO)

Novosti online

12. 10. 2022. u 18:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić redovna je tema u hrvatskim medijima, a da Hrvatima ne prođe ni dan da ga ne pomenu govori i prilog na hrvatskom RTL-u koji je ovaj put izdvojio situaciju kada je predsednik dobio vuneni prsluk na poklon pri nedavnoj poseti ivanjičkom kraju.

ВУЧИЋ ИМ ЈЕ ТРН У ОКУ: Хрватски медији опет на сраман начин извештавају о председнику Србије (ВИДЕО)

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Vučić je pre dva dana posetio ivanjički kraj gde je obišao rekonstruisani lokalni put Pridvorica - Devići, a pri poseti mu je plavookosa gospođa darovala vuneni prsluk sa grbom Srbije na kojem piše i "A. Vučić".

Hrvatski RTL je tu vest sramno preneo, istakavši da "Vučić sad bar ima džemper da se ne smrzne".


- Vučić još uvek bira između Brisela i Moskve, ali bar ima džember, da se ne smrzne jer su mu, kako kaže, ustaše zavrnule naftnu pipu - govori novinar hrvatske televizije.

Podsetimo ove situacije se dešavaju sve češće - predsednik Srbije izjavio je nakon samita EU da je bio meta dobacivanja hrvatskih novinara.

U izjavi novinarima posle okruglog stola na kome je učestvovao, na konstataciju da se hrvatski mediji bave time da se on svađao sa hrvatskim novinarima Vučić je odgovorio da su oni sami ti koji su rekli da su se svađali.

Takođe, hrvatski portal "Ekspres" nedavno je objavio karikaturu na kojoj je Aleksandar Vučić prikazan kao vođa Trećeg Rajha Adolf Hitler, a predsednik Srbije je to prokomentarisao poredeći postupke Hrvata i Srba tokom Drugog svetskog rata.

Predsednik je tom prilikom podsetio na neporecivu činjenicu, a to je da su Hrvati sa cvećem dočekivali najvećeg zlotvora u istoriji čovečanstva, a sada sebi daju za pravo da nekoga tako etiketiraju.


BONUS VIDEO: DESILO SE PRE 36 GODINA: Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (65)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!