"U UKRAJINI se brani zapadna civilizacija i zato Vladimir Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. Da li će se baciti kroz prozor, ili će se ubiti ili će piti čaj sa novičokom. Nešto će se desiti", izjavio je lider LSV Nenad Čanaka u emisiji Nedeljom u 2 na HRT.

vladimir

19.09.2022. 14:24

Poznati "lički ustaša" koga Srbija ne znam zašto trpi, samo potvrdjuje svoje frustracije prema Rusiji! Ako već novosadsko "pravosudje" nema snage da ga kazni za višegodišnje BAHATOSTI, trebalo bi makar KC Vojvodine - odelenje NEUROPSIHIJATRIJE da se "pozabavi" njime i da ga, za početak, ZAKOPČA na ledjima!

Ljuba

19.09.2022. 14:26

Zar još neko smatra Čanka nekim značajnim likom. On se već odavno pokazao kao nesposoban političar i ozbiljni ljudi znaju da to što priča jeste prazna priča.

Milovan

19.09.2022. 14:40

B.daletina mora svaki dan dokazivati da je i kolika b.daletina Dobro je rekao Abazovic,premijer crne gore. Daj Canku 500 eura i on lupa koliko hoćeš.

Xajgyk

19.09.2022. 14:44

Овај господин покушава да скрене пажњу на себе провокативним изјавама, копира Шешеља, међутим, нема он интелектуалну подлогу да би му прошле Шешељевске „форице".

Leštanac

19.09.2022. 15:06

Hajde dosta nam je Čankove prozapadne propagande. Devedesetih godina radio sam u Madjarskoj i odlazio na sastanke investitora u kući prekoputa Soroševe rezidencije. Investitori su me pitali "Poznaješ li nekog iz ove kolone koja je čekala domaće zadatke od Soroša i njgovih saradnika" Medju njima je uvek bio Čanak i drugi od "žutih". Da ih sada ne imenujem. Skoro svi su se povukli sa političke scene, samo bahati Nenad Čanak i dalje vredja i izvršava domaće zadatke zapada.

Miki Zg

19.09.2022. 18:20

Gledao sam druga -bezbožnika N.Čanka kod Srbina iz Vojvodine A.Stankovića na HRT-u .Taj lik je napadao Srpsku pravoslavnu crkvu ,patrijarha Porfirija ,izvrgavao ruglu općenito Srbe ,ne znam je li posjetio selo Čanak kod Plitvičkih jezera -djedovinu .Ono što je rekao za preds. V.V.Putina da mora da umre ,ili da se ubije ,ej. ljudska nakazo izvini se ili će se uskoro desiti ono što želiš svjetskom državniku .Čanak je radio Mileva -serija nedavno !

Srb

19.09.2022. 18:57

Ne brini ti za Putina. On je zdrav i fizicki i mentalno, što se za tebe ne može reći. Fizički nedostaci su ti vidljivi, a mentalni samo kad nešto napišeš ili progovoriš. Imaš sreće što ni Bog neće takve kretene, a Srbija ih trpi.

Vlado

19.09.2022. 20:07

NIJE ON KRIV.KRIVI SU ONI STO GA DOVODE U EMISIJE.PRIMA PLATU ZA TO STO GOVORI.PA TO JE JASNO SVIMA. PROPAGIRA LAZI I ANTISRPSTVO VEC GODINAMA I UPRAVO ZATO STO PRIMA PARE ZA PROPAGANDU,NE TREBA GA UZIMATI ZA OZBILJNO.TREBA GA IGNORISATI I NE DAVATI MU ZNACAJ.