REAKCIJE POSLANIKA SNS-a NA BEZOBRAZLUK OPOZICIJE: "Nastavlja se tuča oko fotelja; Da čovek ne veruje šta čuje!"

Novosti onlajn

14. 09. 2022. u 13:48

POSLANICI Srpske napredne stranke na svojim Tviter nalozima izrazili su oštre reakcije na nedolično i bezobrazno ponašanje opozicije u Skupštini Srbije.

РЕАКЦИЈЕ ПОСЛАНИКА СНС-а НА БЕЗОБРАЗЛУК ОПОЗИЦИЈЕ: Наставља се туча око фотеља; Да човек не верује шта чује!

Foto: Printscreen/Tviter

Joksimović: "Nastavlja se tuča opozicije oko fotelja"

- Nastavlja se tuča opozicije oko fotelja. Najvažnija su mesta. Što se tiče pitanja Kosova i Metohije za to ih je baš briga. Kao i uvek do sada - napisao je na svom Tviter profilu Nemanja Joksimović. 

Nevena Đurić: "Da čovek ne veruje šta čuje"

- Ako je iko pomislio da je Lazovićevo:"Ti lutaš bebo.." van konkurencije, a po mišljenju onih koji sebe nazivaju opozicijom tiče se KiM, danas smo čuli i nešto "zelenije": Ćutino rešenje za KiM - JAGODE tj. saditi jagode. Da čovek ne veruje šta čuje. Max neozbiljnost i neodgovornost - napisala je na svom Tviter profilu Nevena Đurić. 

Milica Nikolić: "Toliko besramnosti i bezobrazluka u jednom čoveku!"

Poslanica Milica Nikolić takođe je komentarisala dešavanja iz Skupštine. 

- Mislili smo juče da su sve pokazali kada je u pitanju neodgovornost prema državi i narodu, a već danas vidimo da mogu još gore. Kaže Ćuta da nema razlike između onoga što se desilo ‘99 na KiM i Gornjih Nedeljica. Toliko besramnosti i bezobrazluka u jednom čoveku! - napisala je Milica na svom Tviter profilu. 

Zoran Tomić: "Sasuta je istina u lice mrziteljskoj opoziciji"

- Sasuta je istina u lice mrziteljskoj opoziciji od strane @avucic. Za njih sloboda govora je da ONI govore šta žele, a da Vučić treba da ćuti i da ne sme da odgovori na salvu laži i uvreda koje sasipaju. Nadam se da su naučili bar definiciju termina izveštaj, ako pristojnosti nisu! - napisao je na svoj Tviter nalogu Zoran Tomić. 

Jelena Žarić Kovačević: "Najlakše je kritikovati i pričati jedno isto u krug kao Ćuta"

Narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević takođe je komentarisala ponašanje Aleksandra Jovanovića Ćute. 

- Ćuta ponovo izvrće i izmišlja kako ga nazivamo izdajnikom. Pozvao je @avucic

 da odu zajedno u obilazak malinjaka, ali je dobio poziv da obiđe i vidi izgradnju auto-puta npr. i uveri se sa čime se susreće država. Najlakše je kritikovati i pričati jedno isto u krug kao Ćuta - napisala je ona na svom Tviter nalogu. 

Bojana Radaković: "Bolesno smeće koje želi smrt Vučićevom sinu i bratu"

- Ovo poremećeno smeće, poznato po nadimku Primerak, Demokratska stranka je izabrala kao jednog od svojih najboljih. Bolesno smeće koje želi smrt Vučićevom sinu i bratu. Mesto mu nije u #Skupstina, već u ludnici, ali onoj zatvorskoj - napisala je Radakovićeva na svom Tviter nalogu. 

Ivana Nikolić: "Nije ga briga za naš narod koji živi na KiM"

Poslanica Ivana Nikolić komentarisala je takođe ponašanje Srđana Milivojevića. 

- Primerak, koji je igrao pasijans dok se država raspadala, koji je postavljao lokatore za vreme NATO agresije, malopre je urlikao i histerisao jer nema ništa argumentovano da kaže za izveštaj o KiM i nije ga briga za naš narod koji tamo živi. I očigledno nije terapiju uzeo jutros! - napisala je na Tviteru Ivana Nikolić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (38)

AMERI SU ZAPANJENI: Ovo što je Nikola Jokić bez lopte uradio najboljem defanzivcu NBA lige - nisu mogli ni da sanjaju (VIDEO)