BITNIJE IM GDE ĆE DA SEDE OD NARODA NA KiM: Ćuta se naljutio zbog stolice i bojkotuje sednicu - stoji zajedno sa svojom koleginicom (FOTO)

S.S.R.

13. 09. 2022. u 10:24

- Ako nećete da ukažete poštovanje našoj Narodnoj skupštini, znate da nas gleda cela Srbija, ali bih najljubaznije zamolio sve vas da ne bude ova svađa ono što će obeležiti današnju sednicu!

БИТНИЈЕ ИМ ГДЕ ЋЕ ДА СЕДЕ ОД НАРОДА НА КиМ: Ћута се наљутио због столице и бојкотује седницу - стоји заједно са својом колегиницом (ФОТО)

Foto: Printscreen/Pink

Ovim rečima se obratio Vladimir Orlić poslanicima koji su se posvađali oko mesta za sedenje, među kojima je i Aleksandar Jovanović Ćuta.

Sednica je počela kratkom prepirkom, jer se Aleksandar Jovanović Ćuta, iz koalicije "Moramo", pobunio oko rasporeda sedenja.

Naime, on se pobunio jer je na njegovo mesto seo Vojislav Mihailović iz POKS-a. Sednica je počela, a Ćuta i njegova koleginica i dalje stoje.

Ovu situaciju prokomentarisao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući tokom svog izlaganja da smo mi bili uvek spremniji za svađe, kao i danas, gde su se poslanici svađali oko mesta, dok su Albanci radili na prirodnom priraštaju.

Podsetimo, poslanici Skupštine Srbije razmatraće danas, na posebnoj sednici parlamenta, Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine.

Izveštaj predstavlja predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji poslanike i građane izveštava o trenutnom stanju, izazovima koji slede, kao i o svemu što je država do sada uradila za srpski narod na KiM.

Sednici prisustvuje 176 narodnih poslanika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!