BILO je uvek mnogo gospodara, inostranih, nad našim narodom, a malo ih se zadržalo. Koliko će se ovi gospodari zadržati - to ćemo tek da vidimo.

Komentari (4)

Milos

10.09.2022. 07:55

Али сви очекијемо да на такаве њихове испаде реагују наше антиртерористичке снаге и да похапсе гамад.

Nevski Aleksandr

10.09.2022. 08:32

Niko ne može da dobije sve. Ne traži Srbija sve nego samo ono što je njeno. I śto joj po svim dogovorima i zakonima i pripada. Ali džabe. Zakona više nema. Teška je situacija. Albanci su krenuli i neće ih nikakvi dogovori i zakoni zadržati. A zapad očigledno to i neće i ne želi, čak ih podržava otvoreno i politički i i vojno. To se više i ne krije. Biće gužva velika na Kosovu. Žal , izginuće deca. Evo predlog : ajde mi matori da se nađemo na Kosovu sa njihovim matoranima pa da završimo to. Pa ko pobedi neka nosi sve, to je na nama ostalo da odradimo, bar deca da preteknu. Valjda će oni biti pametniji od nas. Pozdrav.

milovan iz sd

10.09.2022. 08:44

A, da mi malo tim rekama i rečicama promenimo tokove, da im isušimo malo te gazivode da im ostavimo samo malo vode da šiptari peru noge?

buki

10.09.2022. 09:18

Veliki problem je što Srbi nemaju teroriste nego hrabre ratnike koji brane svoj narod i državu, a u ovom poremećenom sistemu vrednosti kao takvi listom završe u haškim kazamatima na doživotnim robijama. Kako se srcem, čašću i pravdom odbraniti od ZAPADNOG ZLA ako nisi jak i naoružan poput Rusije?