POTPREDSEDNIK Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je danas da će inicirati "na jednoj od prvih sednica" Odbora za spoljnu politiku Skupštine Srbije da prvo Odbor a zatim i Skupština, raspravljaju o usaglašavanju spoljne politike Srbije sa spoljnom politikom Evropske unije.

Komentari (14)

Cole5

16.08.2022. 18:36

E Borko jesi li ti usaglašavao politiku ili si izvršavao naredjenja tadašnjeg guvernera Srbije, Američkog ambasadora i njegovog satrapa Britanskog i Nemačkog ambasadora kada si povukao poteze koji su nas zakovali i kad si svojim potpisom učestvovao u stvaranju nezavisnosti Kosova

Jan

16.08.2022. 19:06

"Evropa",tragikomicno stado ovaca gde su se Englezi, Nemci i Francuzi borili za mesto predvodnika stada da ne kazem magarca. Svi ostali imaju svoje zagarantovano mesto i ulogu. Bas kao i svaka ovca. Samo da pogledamo sta se od nas trazi za uclanjenje i sta zapravo time dobijamo. Tu je matematika jednostavna. Ovo gore sto sam procitao smatram bezveznom retorikom, recikliranim govorom iz periode zutih.

Pera

16.08.2022. 21:51

Stefanović pametnije da ćuti dase nepojavljuje ako nema nešto pametnije imao je priliku kad su bili na vlast i vodio za Kosovo i metohiju ništa pametno nije uradio,

Mito

17.08.2022. 05:43

Stevanoviću, toliko si gluposti napravio u politici i nije ti dosta. Odmori se, a i nas odmori od sebe. Lepo je što misliš da si super pametan, ali dozvoli da o tome svoje mišljenje daju drugi. To što sediš u skupštinskoj klupi, zahvali Vučiću što je spustio cenzus na 3%. Da je cenzus bio 5%, u skupštini ne bi sedilo toliko pametnih iz opozicije. Lepo je što se trudiš, ali razmisli.

Slaven

17.08.2022. 08:06

Slusaj bre ti politicarcicu koji se nicim nisi dokazao u proslosti ,koje.ce to posledice da trpi Srbija da bi uvela sankcije a zbog kojih bi sigurno trpela. Koji je tvoj cvrs argument da se mi uskladjujemo sa Evripskom maglom.