VUČIĆ O NAPADIMA HRVATSKIH MEDIJA: Šta da im odgovorim, moj jedini greh je što sam želeo da položim cvet u Jasenovcu

Novosti online

11. 08. 2022. u 12:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Filipa Rodića, kojeg hrvatski mediji obeležavaju kao Vučićevog propagandistu, nikad nije upoznao.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА ХРВАТСКИХ МЕДИЈА: Шта да им одговорим, мој једини грех је што сам желео да положим цвет у Јасеновцу

Foto: Tanjug

- Šta da odgovorim Hrvatima, da je Vučićev propagandista Filip Rodić, čovek kog nikad nisam video. A pri tom, čovek kaže da je to fotomontaža. Čitam šta piše u Pečatu, čitam šta piše u Novostima, ali čoveka nisam upoznao. Kako vas nije sramota da toliko lažete. Ajde da analiziramo šta sam uradio, šta sam kriv. Strašan greh sam počinio što sam tri puta tražio da posetim Jasonovac i što neću da idem kod njih na more. Jesam rekao jednu ružnu reč. Sav moj greh je što sam želeo da položim cvet. Kažu da je Vučić otvorio Oluju... Tužilaštvo za ratne zločine pokrenulo je istragu oko ubistva starih i dece na Petrovačkoj cesti. Hoćete da ubice četvoro dece prođu nekažnjeno - kazao je predsednik.

- Nisu mogli da mi nađu ni kvadrat peškira u Hrvatskoj. Svi imaju svuda račune, Vučić nema. Tako nemam ni kvadratni metar peškira u Hrvatskoj, pa sam kriv što neki drugi imaju. Pa nek imaju, to je njihovo pravo. To što ja privatno mislim o njima je moja lična stvar. Pa nek imaju, to je njihova stvar, neka rade šta žele. To više govori o njima nego o meni, ja nikome ne kažem gde će da ide, samo mene nemoj da terate. Idite gde hoćete, mene nemojte da terate.

- Šta god da se desi, oni ubace "Vučić".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri