IAKO je Aljbin Kurti izazvao haos na Kosovu i Metohiji najavivši da od 1. avgusta počiljnje primena odluke da se građanima koji imaju dokumenta Republike Srbije prilikom ulaska na KiM izdaju potvrde kao zamena za dokumenta, a zatim poslao Rosu na administrativne prelaze i krenuo na goloruke Srbe, dao je sramnu izjavu u kojoj je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića za izazivanje nemira.

Komentari (8)

Milica

31.07.2022. 22:17

Већ смо навикли на Куртијеве провокације и смицалице којима жели да испровоцира Србе на КИМ, али они требају бити стрпљиви и домишљати и не наседати на исте!

Vanjica

31.07.2022. 22:45

Srbija će čuvati svoju zemlju i građane, mir i stabilnost je ono što je prioritet politike koju vodi Beograd. Priština je toliko mala i jadna da se boji čak i natpisa na majicama na kojima piše Nema predaje. Neka znaju da se Srbi nikada neće predati!

Ivana

01.08.2022. 08:46

Sramota je da se takav covek kao Kurti uopste bavi politikom i odlucuje o bilo cemu ,pogotovo o dokumentima koja nas narod treba da koristi.Sramno je optuzivati Vucica za nesto za sta je samo Kurti kriv.