PODRŠKA SRBIJI IZ RUSIJE: Čuveni voditelj Vladimir Solovjev objavio snimak sa Vučićem (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 20:16

NAJPOZNATIJI ruski TV voditelj, Vladimir Solovjev, u znak podrške Srbiji podelio je snimak susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

ПОДРШКА СРБИЈИ ИЗ РУСИЈЕ: Чувени водитељ Владимир Соловјев објавио снимак са Вучићем (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/telegram/SolovievLive

Solovjev je snimak objavio na Telegram kanalu na kome ga prati 1.165.340 ljudi.

Snimak je nastao u novembru prošle godine kada je Vučić gostovao kod ruskog novinara.

- Za mene je ovo velika čast. On nije bilo ko. On je jedan od ljudi koji kada govori to ima i miris i ukus, i njegova reč ima veliku težinu. Veliko mu hvala. Kada on kaže, onda to znači - rekao je tada predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (60)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!