PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić večeras u velikom intervjuu Vučić govorio je o zapaljivoj retorici iz političkog Sarajeva na dan sećanja na zločin u Srebrenici.

Pepeljuga

13.07.2022. 21:49

Правило је да злочин не застарева и да се починиоци злодела могу и постхумно да осуде. Зашто се нигде не види и не може да прочитају зочини над Србима од муслимана у Босни током 2. Светског Рата? Испада да таквих није ни било и да је "сс - ханџар дивизија" имала задатак да шета српску децу и да им пева песме о Св. Сави. Када је реч о Сребреници онда прво мора да се на дневном реду нађе тема о злочинима муслимана, а када дође и Сребреница на ред, онда не треба заборавити и појам освете који је у САД још увек актуелно примењиван и у сваком криминалном филму од њих заступљен.

BOGDAN

14.07.2022. 06:51

DOK SU NACISTI I USTASI UBIJALI SRBE SOROSVA PORODICA BANKARI FINANSIRALI TRECI HITLEROV RAJ ZA TO POSTOJE DUKUMENTI I SVEDOCI I TO JE TO.ISTORIJA SE PONAVLJA ISTI BANKARI KOJI SU FINANSIRALI NACISTICKU GERMANIJU U DRUGI SVETSKI RAT DANAS U 21 VEK FINANSIRAJU UKRAINSKE NACISTE U RAT PROTIV RUSKE FEDERACIJE I TO JE TO.