SLOBODA SRBIJE JE BILA I OSTAĆE NAJVEĆA VREDNOST: Moćna poruka predsednika Vučića na dan kada je završena bitka na Košarama (VIDEO)

Novosti online

14. 06. 2022. u 20:28

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je položio venac na Spomenik junacima sa Košara.

СЛОБОДА СРБИЈЕ ЈЕ БИЛА И ОСТАЋЕ НАЈВЕЋА ВРЕДНОСТ: Моћна порука председника Вучића на дан када је завршена битка на Кошарама (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Danas je 23. godišnjica završetka dvomesečne bitke na Košarama i tim povodom predsednik Vučić se oglasio na svom Instagram profilu poručivši da je sloboda Srbije bila i ostaće najveća vrednost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

- Svi bi hteli da mi budemo produžena ruka bilo koga od njih, a ne da imamo svoj stav i politiku. Nikome u svetu ne odgovara da vidi jednu malu zemlju koja vodi svoju politiku, a ne njihovu. Sloboda Srbije je bila i ostaće najveća vrednost za koju se borimo - napisao je Vučić.

Vučić se danas, nakon polaganja venaca, obratio građanima i još jednom se zahvalio junacima sa Košara.

- Posle godina ćutanja, ako ništa, danas barem govorimo o ovome sa ponosom, sećajući se svih stradalih. Hvala vam na svemu što ste učinili za našu Srbiju, za našu otadžbunu. Danas deca u Srbiji znaju za Košare, znaju šta znači štititi svoju zemlju i čini mi se, možda bolje nego mi, razumeju koliko je važno voleti svoju zemlju. Hvala vam što ste voleli svoju zemlju više od svega, i Srbija to neće i ne sme da zaboravi - rekao je predsednik.

Vučić je izjavio da se trudi da svakoga dana pokušava da analizira sve što se zbiva u svetu i da veoma brine jer nije siguran kako mogu stvari da se okončaju u Ukrajini i kakve će to efekte imati na Srbiju, Evropu i ceo svet.

- Srbija je nekako najlakša meta mnogima. Ali na manjem nivou mi moramo da se borimo u skladu sa svojim mogućnostima i moramo da sačuvamo svoju Srbiju. Čini mi se da čak i oni koji ne razumeju našu poziciju, razumeju da nemamo hir, već da tako misle građani Srbije - kaže Vučić.

Ističe da Srbija sedi na jednoj, svojoj stolici, i da je važno da zemlja ide napred, da se nastavljaju započeti radovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!