PONOVO SAHRANJEN MUAMER ZUKORLIĆ: Oproštaj od Muftije u Novom Pazaru (FOTO)

Novosti online

06. 05. 2022. u 20:46

NEKADAŠNjI muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić danas je ponovo sahranjen u dvorištu džamiju Altun Alem koja se nalazi u centru Novog Pazara.

ПОНОВО САХРАЊЕН МУАМЕР ЗУКОРЛИЋ: Опроштај од Муфтије у Новом Пазару (ФОТО)

Foto: Printscreen Facebook/Usame Zukorlić

Pokopu nekadašnjeg narodnog poslanika prisustvovali su imami Islamske zajednice u Srbiji koji deluju na teritoriji Novog Pazara, ali i mnogobrojni vernici koji su ponovo došli da molitvom isprate svog duhovnog vođu, navodi novopazarska televizija A1.

- Svedoci smo! Kakav veličanstven život! Kakva veličanstvena smrt. I kako veličanstveno posle smrti - napisao je njegov sin Usame Zukorlić koji je i objavio fotografije pokopa.

Nakon završene ekshumacije na groblju u selu Orlju i obdukcije koja je urađena na Odeljenu za patologiju Opšte Bolnice u Novom Pazaru, podsetimo, prethodno je uz jake mere obezbeđenja doneseno telo preminulog Muamera Zukorlića.

- Alah me je počastio da se, iako se nisam nadao, ponovo, u proceduri ekshumacije i otkopavanja, sretnem sa telom rahmetli muftije. I sretan sam, jer nas je dočekalo onako kako nas je i ispratilo pre tačno šest meseci. Ponosne njegove grudi su bile, kao i dok je bio živ, velike kao planina, a njegovo telo stameno i čvrsto. Alah da ti podari Dženet i proširi kabur pored Altun-Alem lepotice - napisao je muftijin brat Hazim Zukorlić na svom profilu na društvenim mrežama.

(Kurir)

BONUS VIDEO - BUDUĆNOST JE U RUKAMA SELjAKA: Porodica Danilović obrađuje 350 hektara zemlje i gaji 5.000 svinja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna