VUČIĆ O CENI GASA: Kakav god ugovor da potpišemo, biće bolji od onih koje imaju ostale evropske zemlje

Novosti onlajn

17. 04. 2022. u 21:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je, gostujući u emisji "Hit tvit" da su posledice sukoba na istoku katastrofalne po sve nas, i da je pitanje da li ćemo moći da izlazimo na finansijsko tržište kako bi radili "rol over" kredita.

ВУЧИЋ О ЦЕНИ ГАСА: Какав год уговор да потпишемо, биће бољи од оних које имају остале европске земље

Foto: Printskrin/TV pink

- Ja ne verujem da će ovo proći ni za tri, ili četiri godine. Govorim o ekonomskim posledicama. Nas očekuje razgovor sa Rusima oko cene gasa. Slušao sam razne koji pričaju da nije potpisan ugovor zbog izbora. Ajde ne pričajte gluposti. Kakav god ugovor da potpišemo verujem da će biti bolji nego oni koje imaju evropske zemlje. Ali sada i da dobijemo 75 odsto naftnu formulu, nafta je mnogo skuplja. Cena nafte nas razara.

On navodi da je u Americi galon otišao sa 3.7 na 5.9 dolara, i da je Amerika nastala na tome, ali da se sada ceo svet menja.

- Mi ne živimo van sveta. Mi bolje prolazimo nego drugi. Nikome nismo rekli da ćemo isključiti grejanje, ili da se ne kupa, ili da neće biti pšenice i kukuruza. Mi to nismo uradili. Evo prošao je 4. april, pa još nisam to saopštio - reko je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!