PONAVLJANJE IZBORA NA TERITORIJI TRSTENIKA: Građani glasaju na šest biračkih mesta

S. Babović

16. 04. 2022. u 08:45

NA šest biračkih mesta na teritoriji Trstenika ponovo se glasa danas,a samo na biračkom mestu br.34 u Stopanji ponavljaju se i predsednički i parlamentarni izbori.

ПОНАВЉАЊЕ ИЗБОРА НА ТЕРИТОРИЈИ ТРСТЕНИКА: Грађани гласају на шест бирачких места

Foto: S. Babović

To je ujedno jedno od najvećih biračkih mesta, sa 576 upisanih glasača.

- Glasanje je počelo na vreme,nešto je manja gužva,postoji mogućnost da nešto kasnije ljudi dođe možda veći broj - kaže za “Novosti” Radiša Kezić, zamenik predsednika biračkog odbora u Domu kulture u Stopanji.

Predsednički izbori se na teritoriji Trstenika ponavljaju u Gornjoj Cršavi, dok se parlamentarni izbori ponavljaju danas na po jednom biračkom mestu u Riđevštici, Donjoj Crnišavi, Medveđi i Donjem Dubiču. Ukupno 2.154 birača ima pravo da se ponovo izjasni na izborima.

- Sva su biračka mesta otvorena na vreme - napominje za “Novosti” Aleksandar Manić, predsenik Opštinske izborne komisije.

 

Na teritoriji opštine 3.aprila pravo glasa imalo je 33.120 lica, a zabeležena izlasnost iznosila 59,3 posto.Glasalo se na 67 biračkih mesta.

Izlaznost do 11 sati

Do 11 sati na šest biračkih mesta u Trsteniku glasalo je 8,1 posto upisanih birača,potvrđeno je za “Novosti” u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!