NAPAD NA PROSTORIJE SNS-A U RAKOVICI: Oglasio se Gradski odbor - "Dokaz su da pojedinci zatrovani mržnjom jedino znaju jezik nasilja" (FOTO)

Novosti onlajn

15. 04. 2022. u 11:20

STRANAČKE prostorije Srpske napredne stranke u Rakovici protekle noći bile su meta huliganskog napada.

НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС-А У РАКОВИЦИ: Огласио се Градски одбор - Доказ су да појединци затровани мржњом једино знају језик насиља (ФОТО)

Foto: SNS

Ovim povodom oglasio se Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke :

"Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke obaveštava javnost da su stranačke prostorije u Rakovici tokom noći bile meta huligana.

Još jedan u nizu napad na prostorije Srpske napredne stranke dokaz su da pojedinci zatrovani mržnjom jedino znaju jezik nasilja i vandalizma. 

Foto: SNS

Usled frustracija što ih građani ne žele, Đilas i njegovi sledbenici pokazuju svoju nervozu i nemoć uništavanjem naših prostorija, čime potvrđuju da je jedini vid njihove političke borbe divljaštvo.

Foto: SNS

Pozivamo nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi, a poručujemo onima  koji znaju samo jezik uvreda, pretnji i nasilja, da ih se nismo uplašili i da Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić nastavljaju borbu za Beograd, Srbiju i sve građane, da nastavljaju da grade i razvijaju Srbiju za generacije koje dolaze" - navedeno je u saopštenju stranke. 

BONUS VIDEO: 

Napadnut poslanik SNS Bratislav Bata Jugović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!