VULIN O MILOVOJ "BRIZI" ZBOG KINESKOG PVO: Da hoćemo da naudimo Crnoj Gori, bila bi nam dovoljna konjica

Novosti onlajn

12. 04. 2022. u 19:29

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije.

ВУЛИН О МИЛОВОЈ БРИЗИ ЗБОГ КИНЕСКОГ ПВО: Да хоћемо да наудимо Црној Гори, била би нам довољна коњица

Foto: Tanjug

- Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori posle Milovih trideset godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila i konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod.

Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Europola. Pod Đukanovićem, Crna Gora je u Evropu izvezla više kokaina nego sira u mješini i više marihuane nego pršuta, u odnosu na to, šverc cigareta dođe kao humanitarni konvoj. Samo u  Đukanovićevoj Crnoj Gori, u zemlji od sedamsto hiljada stanovnika mogu da nastanu dva najmoćnija narko-klana u Evropi i da ih niko ne primeti sve dok srpska policija ne pohapsi njihove ogranke. Da je Milo borbi protiv narko-klanova posvetio deseti deo vremena koje je potrošio na dokazivanje da nije Srbin i da je Srbija pretnja kosmičkom miru, u Crnoj Gori bi bar Zvicer bio u zatvoru - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin komentarišući izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da je zabrinut zbog naoružavanja Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!