ISTORIJSKA POBEDA VUČIĆA Vesić: Srećan sam što smo dobili ovakvu podršku!

Tanjug

06. 04. 2022. u 11:56

ZAMENIK šefa izbornog štaba SNS Goran Vesić ocenio je danas da je Aleksandar Vučić ostvario istorijski uspeh na izborima, osvojivši 2,3 miliona glasova, što je, kako kaže, prvi put u istoriji Srbije.

ИСТОРИЈСКА ПОБЕДА ВУЧИЋА Весић: Срећан сам што смо добили овакву подршку!

Foto: SNS

- Srbija je time pokazala da želi da nastavi putem kojim je vodi Aleksandar Vučić - rekao je Vesić.

On je, za TV Hepi, naveo da je iznenađen što nijedan Vučićev protivkandidat nije izašao sa konkretnim političkim programom, već su, kaže, sve stranke bile ujedinjene protiv SNS-a.

Dodao je da su liste koje je vodio Aleksandar Vučić osvojile četiri puta više glasova od sledeće koalicije, koja je iza njihove.

- Srbiju čekaju velika i teška iskušenja. Mi smo deo Evrope i kao takvi ćemo se prilagođavati i donositi odluke u skladu sa situacijom. Ono što građani mogu da očekuju jeste da ćemo voditi srpsku politiku, u interesu naših građana. Srećan sam što smo dobili ovakvu podršku, ovo je istorijska pobeda Vučića i veliki uspeh Srbije - rekao je Vesić.

Dodao je da mu je bila čast da bude deo tima koji je vodio kampanju, koja je, kaže, bila jedinstvena i na nivou najvećih evropskih kampanja.

Kampanja je, kaže, vođena na tri stuba - postignuti rezultati - putevi, pruge, radna mesta, rast životnog standarda, vizija - obećanja, pre svega o prosečnoj plati do 2026. godine od 1.000 evra i penziji od 500 evra, te isticanje mira i stabilnosti, jer je u situaciji oko Rusije i Ukrajine, dodaje, poruka građanima bila da dok je Vučić predsednik, Srbija neće voditi ratove, već će imati mir, političku i ekonomsku stabilnost.

- Sada se okrećemo radu, vraćamo se svojim poslovima, a to je rad za dobrobit građana - rekao je Vesić.

BONUS VIDEO - GROMOGLASAN APLAUZ ZA VUČIĆA: Pogledajte kako su naprednjaci dočekali svog lidera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024