SLOVACI NAPRED! Pavel Surovi pozvao sve da glasaju za Aleksandra Vučića

Novosti onlajn

30. 03. 2022. u 15:20

JEDINA aktivna politička stranka slovačke nacionalne manjine u Srbiji - Slovaci napred! jednoglasno je donela odluku i pozvala sve pripadnike ove nacionalne manjine u Srbiji da 3. aprila izađu na izbore i podrže predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, kao i njegovu republičku listu Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve, ocenjujući da je on kao iskusni državnik, opravdano zaslužio to mesto svojim radom, požrtvovanošću za zemlju, ali prevashodno infrastrukturnim ulaganjima u slovačku zajednicu u Bačkoj, Banatu i Sremu gde Slovaci, kao svoji na svome, žive već 300 godina u zajedništvu sa većinskim srpskim narodom i ostalim nacionalnim manjinama.

СЛОВАЦИ НАПРЕД! Павел Сурови позвао све да гласају за Александра Вучића

Slovaci napred

Dovoljno je samo pogledati  Kisač, slovačko prigradsko naselje nadomak Novog Sada, gde je zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj viziji u okviru projekta Srbija 2025, kao i gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, investirano u kanalizacionu mrežu 1,4 milijardi dinara. Izgrađen je put koji spaja Kisač i Futog, a treba da započnu i radovi na putu Kisač-Tankosićevo-Stepanovićevo. 

Kada pogledamo dve najveće opštine Bački Petrovac i Kovačicu, ali i mnoga manja slovačka mesta, mnogo toga je urađeno, što je velika zasluga prevashodno predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koja brine o slovačkoj bratskoj zajednici. 

Aleksandar Vučić je svojim svakodnevnim radom, energijom i požrtvovanjem za Srbiju zaslužio da opet bude predsednik Srbije i da vodi državu u novim okolnostima. Država nije igračka! Srbiji je potreban mir, stabilnost i kontinuitet. 

Vučić je svojom vizijom jake i moderne Srbije, započetim reformama, uvođenjem reda u javne finansije, izgradnjom novih autoputeva, brze pruge i pre svega zalaganjem za izgradnju međunarodnog ugleda Srbiji, uspeo da vrati Srbiju na velika vrata. 

Koliko god je opozicija pokušavala da unosi razdore u nacionalne zajednice, da pravi podele, da mržnjom pridobije poene, potpiruje vatru, pokušavajući predstaviti sebe kao nekoga ko brine o Vojvodini, Slovaci nemojte nasedati na to, jer je to jedna velika zabluda i laž! 

Iza Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke dela govore koliko je investirano u Vojvodinu i pomognuto svim nacionalnim zajednicama koje žive u Srbiji za poboljšanje životnog standarda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave