CILJ DA SA SNS IMAMO 170 MESTA: Lideri Socijalista i Jedinstvene Srbije u Jagodini na predizbornom mitingu

V. N.

27. 03. 2022. u 06:00

PREDSEDNIK socijalista i kandidat za premijera Srbije Ivica Dačić poručio je juče u Jagodini da je ponosan što se već 14 godina nalazi na čelu koalicije "SPS - Jedinstvena Srbija" i istakao da je zajednički cilj jaka i stabilna država.

ЦИЉ ДА СА СНС ИМАМО 170 МЕСТА: Лидери Социјалиста и Јединствене Србије у Јагодини на предизборном митингу

Foto Tanjug

- U ovim kriznim vremenima najvažnija je državna stabilnost, a rešenje za to na izborima 3. aprila je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer - rekao je Dačić na predizbornoj konvenciji koalicije "SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije", navodi se u saopštenju.

On je uz prisustvo predsednika JS Dragana Markovića Palme rekao da je danas retkost da se toliko dugo neko slaže, te da će se boriti za "Srbiju socijalne pravde". Marković je poručio da građani treba da glasaju za rezultate.

- Ima nekih iz opozicije koji nešto napišu i kažu kako nije tačno to što Palma priča da je urađeno u Jagodini. Da li ćete više verovati lažnim napisima ili onome što vaše oči vide - upitao je Marković i naglasio da se mora sačuvati poljoprivrednik i srpski domaćin.

Dačić je ranije za Tanjug izjavio da je koalicioni cilj SPS i SNS da na ovim izborima u parlamentu zajedno imaju između 150 i 170 poslaničkih mesta. Na pitanje Tanjuga da li sa Vučićem ima dogovor da nakon izbora, u slučaju pobede naprednjaka i ulaska socijalista u parlament bude premijer, kaže da ga nema, ali smatra da za to dogovor i nije potreban.

- Ove godine ću obeležiti 30 godina neprekidnog izbora u parlament, to znači da je istorija SPS i moja lično na neki način istorija Srbije u tom periodu, odnosno sve što se dešavalo prelamalo se i na poziciju i politiku SPS - zaključio je lider socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024