KAKO JE PUTIN NADIGRAO NEPRIJATELJE? Šešelj o glupom potezu koji će koštati Zapad (VIDEO)

Novosti online

19. 03. 2022. u 18:51

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj smatra da Rusiji neće mnogo naštetiti zapadne sankcije i da Rusi mogu bez markiranih stvari.

КАКО ЈЕ ПУТИН НАДИГРАО НЕПРИЈАТЕЉЕ? Шешељ о глупом потезу који ће коштати Запад (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/ ALEXA STANKOVIC/printskrin/ilustracija

Šešelj kaže da Rusi ne moraju da bacaju pare na "glupostima".

- Jeste li mene nekada videli da nosim skup sat? Ne nosim nikakav. Otkad imam mobilni telefon, šta će mi sat? Ljudi koji su se naprečac obogatili više ne znaju šta će od sebe i misle da čovek više vredi ako nosi mnogo nakita - rekao je predsednik SRS.

Lider radikala kaže da je Rusija glavni srpski zaštitnik i da ne smemo da pokolebamo to bratstvo.

- Ni Rusima nije lako pod sankcijama, ali Rusi imaju kapacitete da sve što su uvozili sa zapada proizvedu, a zapad će Stradati - dodao je Vojislav Šešelj za jutarnji program Hepi TV i istakao da je celi srpski narod na strani Rusije.

BONUS VIDEO: Ruski borac protiv ukrajinskog mitraljesca kod Kijeva

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju