VUČIĆ PORUČIO IZ NOVOG SADA: "Srbija brzim vozom ide u budućnost"

Tanjug

19. 03. 2022. u 13:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, nakon otvaranja brze prugom Beograd - Novi Sad kojom je prošao zajedno sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom brzim vozom "Soko", da Srbija na ovaj način ide u budućnost i da je ta pruga simbol napretka naše zemlje.

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ИЗ НОВОГ САДА: Србија брзим возом иде у будућност

Novosti

- Na početku našeg puta nalazila se kao sablasna prepreka paradigma sa velikim slovom P o Srbiji koja stalno kasni i zahvalan sam građanima Srbije što smo imali hrabrosti da se uputimo put budućnosti i da rušimotakve paradigme stvarajući imidž jedne nove i moderne Srbije, koja će biti motor ekonomskog razvoja ovog dela Evrope - rekao je Vučić.

On je kazao da je danas tokom vožnje brzom prugom dogovorio sa Orbanom, da šta god da se dogodi u narednom periodu u ovoj teškoj krizi da će Srbija biti prva da ponudi Mađarskoj šta god joj bude nedostajalo i obrunuto, da će Mađarska prva ponuditi Srbiji ono što nama bude nedostajalo.

- Tako se grade prijateljstva i na to sam veoma ponosan - rekao je Vučić pred velikim brojem okupljenih građanima.

Zahvaljujući vama danas gradimo istoriju, poručio im je Vučić.

BONUS VIDEO: 

PREDSEDNIK ISPUNIO ŽELjU DEČAKU: Mali Laza se upoznao sa Vučićem - želi da postane inženjer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)