SRBIJA JE OD 2014. GODINE POČELA DA POBEĐUJE: Premijerka Brnabić i Marko Kešelj otvorili teren u Kotežu (FOTO)

Novosti online

15. 03. 2022. u 20:23

KANDIDATI na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić i Marko Kešelj prisustvovali su danas otvaranju terena u Kotežu, koji su članovi i aktivisti Srpske napredne stranke obnovili iz ličnih sredstava.

СРБИЈА ЈЕ ОД 2014. ГОДИНЕ ПОЧЕЛА ДА ПОБЕЂУЈЕ: Премијерка Брнабић и Марко Кешељ отворили терен у Котежу (ФОТО)

Foto: SNS

Ana Brnabić je na samom početku pozdravila sve prisutne i prenela pozdrave predsednika Aleksandra Vučića i istakla da je ponosna kada vidi da i Stranka i država rade u interesu građana, jer time pokazujemo da smo stranka posvećena Srbiji. 

Foto: SNS

- Srbija je od 2014. godine počela da pobeđuje, od kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade, a kasnije i predsednik države, počeli smo da gradimo puteve, pruge, domove zdravlja, kliničke centre, kontinuirano rastu plate i penzije - rekla je Brnabić.

Time stvaramo bolje uslove i budućnost za generacije koje dolaze. 

- Srbija je danas mnogo jača zemlja, a 3. aprila su važni izbori, važno je da izaberemo mir i stabilnost - zaključila je Brnabić i dodala da je Srpska napredna stranka kandidovala Aleksandra Vučića, najboljeg kandidata koji je predsednički kandidat, ali i nosilac liste “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Foto: SNS

Događaju su prisustvovali i Đorđe Todorović, Aleksandar Mirković i Nemanja Joksimović, takođe kandidati na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar