MINISTAR VULIN ODGOVORIO BAKIRU: "Srbija koju vodi Vučić se opredelila za sebe i svoj narod!"

Novosti onlajn

11. 03. 2022. u 21:36

MINISTAR policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio Izetbegoviću: Bakir se opredelio, on je za Bliski istok, a Srbija koju vodi Vučić se opredelila za sebe i svoj narod

МИНИСТАР ВУЛИН ОДГОВОРИО БАКИРУ: Србија коју води Вучић се определила за себе и свој народ!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

"Bakir Izetbegović traži od Srbije da se opredeli između Istoka i Zapada, pokušavajući da se predstavi kao neko blizak Zapadu, ma šta to značilo.

Pre nego vođen manijom veličine Izetbegović počne da Srbiji deli lekcije, najbolje bi bilo da nam Bakir najpre kaže da li je on za Istok ili Zapad.

Odred El Mudžahedin koji je klao Srbe na Ozrenu nije došao sa Zapada, džamije u Bosni i Hercegovini čiju izgradnju plaćaju Saudijska Arabija i Katar nisu došle sa Zapada, vehabijska naselja po BiH nisu ni dizana, ni plaćena sa Zapada.

Sveprisutni džemati koji odlučuju o svim životnim pitanjima su tradicija šerijata, a ne Zapada, ideologija radikalnog islama o kojoj je pisao Bakirov pokojni otac Alija je ideologija osmanskog istoka.

Kada se stranka vodi kao porodična zadruga u kojoj je važnije šta misli Sebija, predsednikova žena nego šta misli čitav SDA, onda je to tradicija osmanskog istoka.

Bakir se opredelio, on je za Bliski istok, a Srbija koju vodi Vučić se opredelila za sebe i svoj narod. Pametnom dosta", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu lidera SDA BiH Bakira Izetbegovića koji je rekao da Srbija i njen predsednik Vučić moraju da se opredele da li su za Istok ili su za Zapad.

BONUS VIDEO:

NAROD ČEKA VUČIĆA: Predsednik danas u Mladenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a