VAŽNA POSETA: Petković danas i sutra na Kosovu i Metohiji

Novosti online

11. 03. 2022. u 09:48

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković boraviće danas i u subotu, 11. i 12. marta, na Kosovu i Metohiji, gde će obići opštine Štrpce i Zubin Potok, saopštila je Kancelarija za KiM.

ВАЖНА ПОСЕТА: Петковић данас и сутра на Косову и Метохији

Foto: Tanjug

On će se danas u Sportskoj sali sastati sa čelnicima opštine Štrpce, mladim sportistima i najmlađim članovima Kulturno umetničkog društva ovog kraja, a nakon kraćeg sportskog i kulturno-umetničkog programa, družiće se sa decom, njihovim roditeljima i sa predstavnicima sportskih udruženja.

Nakon toga on će u selu Vrbeštica, obići osnovnu školu „Šarski odred“, gde će razgovarati sa rukovodstvom i meštanima sela, a malo kasnije posetiće devetočlanu porodicu Mladenović kojoj će uručiti pomoć.

Drugog dana posete Petković će se u opštini Zubin Potok sastati sa političkim predstavnicima Srpske liste i članovima lokalne samouprave ove opštine.

Nakon toga predviđena je obilazak sela Ugljare i Gornje Dobroševine, gde će obići sedmočlanu porodicu kojoj je Kancelarija za KIM izgradila kuću i sanirala prilazni put.

BONUS VIDEO - 2.000 LjUDI DOČEKALO VUČIĆA: Veliki broj građana pozdravio predsednika u Vladimircima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)